25. aug, 2022

Sommaren 2022

Oj vad sommaren gick fort, fortfarande sommar, jag vet! Men hösten gör sig påmind och det är riktigt skönt tycker jag.

Sommaren har varit full av valpliv, två kullar på totalt elva valpar. Alla har fått fantastiska hem hos fina familjer. Det är en gåva att ha valpköpare som kommer åter och införlivar ytterligare en västgöte i familjen eller kanke startar om med en ny efter en kär hunds bortgång.

I Anzac och Vildas kull kom två till familjer som utökade sitt Chipsmakersbestånd, en ersatte en bortgången Chipsmakare och två hamnade hos nybörjarfamiljer.

I Henry och Alexas kull kom en till Hjortronguldets kennel som utökar Chipsmakersbeståndet, en ersatte en kär bortgången Chipsmakare, en blev lillebror till en västgöte från Hornsjödalens kennel, en hamnade hos en nybörjarfamilj på rasen men definitivt inte på hundar.

Kvar här är två små grå som vi ska åka till England med i slutet av september. Den ena ska flytta till Alexas uppfödare Domna på kennel Tanelli och den andra till en vän till Domna.

Ska bli fantastiskt att få komma iväg till vår favoritö, tänkte stanna en vecka minst. Sonen ska bestiga Snowdon och vi gamlingar ska köra lite Antique Road Trip.

Våra valpköpare har varit i farten under sommaren, det tävlas i rallylydnad, agility, nose work, lydnad osv......har inte hunnit med att uppdatera allt. Kan bara säga att Ni är fantastiska!

Vi har varit på ett fåtal utställningar med varierande resultat allt från BIR till Vg. Nu ska vi inte ställa mer i år. Vet att flera av Er ska ställa lite i höst! Lycka till! Men kom ihåg att ta det med en stor nypa salt, det är precis samma goa hund Ni har med Er hem oavsett vad en domare tycker om dem.

Många, många kafferep eller små spontana titt in har det varit under sommaren. Blir så glad när vi får träffa våra små. Ibland har vi tid för kafferep ibland bara en snabb träff. 

Det är som balsam för mina öron att höra hur mycket Ni tycker om Era hundar! 

Vår chef, katten Charles Francis Harper, fick somna in pga sjukdom endast 8 år gammal! Fanns ingen bot och vi saknar hans styrande och ställande här.