5. jun, 2022

Utställning

Blir inte mycket utställande för oss, har tappat intresset lite. Det finns så mycket som är viktigare att fundera på i aveln av vår ras.

MEN den 4 juni begav jag mig till Norrköping i alla fall. Claire från Schwez väntade på mig där och Monica, Åke och Gunnel. Väldigt trevligt! Då kom jag på varför det är lite kul att åka på utställning. Träffa mina goa valpköpare. Jo, vi träffas på andra sätt också!

Vår Sir Henry, NZuCh VANAHEIM EVERY ONE´S A WINNER WITH RAHKANTRA fick full pott av domaren Ancan Edoff. Ex 1chkk Ck 1bhkl CERT och BIR. Blev därmed Svensk Utställningschampion.

Fina Lie, CHIPSMAKERS ÅH JULIE med matte Gunnel som visade så fint fick Vg och 2 ukk.

Fantastiska Ida och matte Monica fixade Ex 1vetkk Ck 2btkl och Bästa veteran. De 10 åren som Ida bär på märks inte, så glad och alert.

Claire och jag tänkte vänta till finalen, men värmen och det lite svalnande intresset för detta spektakel gjorde att vi uträttade vårt ärende i Norrköping och åkte sedan hem för att fira med pizza och häng i boskén. Hundprat ägnade vi oss åt. Claire har nu vänt hemåt igen och vi ser fram emot spännade saker i framtiden.