Blogg

27. jun, 2022

Valparna växer och frodas, det är fullt upp här! Alla hanarna i äldsta kullen har hittat fina hem, de två flickorna väntar på rätt hem. I den yngsta kullen är det en hane som söker varsitt fint hem.

20. jun, 2022

Igår var flitiga och duktiga Karin Hedman med RLDN CHIPSMAKERS QUINN THE ESKIMO i Nordmaling och debuterade i Rallylydnad fortsättning, fick ihop 70 poäng som bäst, jättebra jobbat! Grattis! 

Lika flitiga och duktiga Monica Wallgren var i Södertälje och tävlade Nose Work med SeuCh RallyCh Lp1 CHIOSMAKERS IDAS SOMMARVISA, de nosade ihop hela 87p, så nära diplom! Bra jobbat och grattis!

20. jun, 2022

Vi tillbringade helgen i Umeå, ställde ut i Vännäs på lördagen. NZuCh SeuCh Vanaheim Every One´s  A Winner With Rahkantra blev BIR och fick Nordiskt CERT , C.I.B Norduch Feurvales Over The Top fick Exc och blev Bästa Veteran. Lilla Chipsmakers Ögon Som Glittrar fick Exc och 1ukk. Fina SeJV-18 Chipsmakers Tiotusen Röda Rosor fick Exc och jag tror 4 ökk. Hon har lite övervikt, annars så........ och så då vår galenpanna nummer ett! Chipsmakers Åh Dolly, ungen är så vacker och så busig! Älskar allt och alla, måste kolla på allt! Husse hade fullt sjå att styra upp henne, vilket inte gick så bra. Pussade domaren gjorde hon, svansen gick som en liten propeller, skitkul helt enkelt! Men så ska det ju inte gå till på utställning! :-) Domaren ville så gärna att lilla Humlan skulle sköta sig, Humlan var en synnerligen god rasrepresentant, men till slut fick hon stå tvåa med reserv-CERT. Jag tror vi ska lägga Humlan och husse i hårdträning. Då ska Ni få se på andra bullar! :-) 

Jag hade inte tänkt åka på fler utställningar i år, Henry har ju fått sitt svenska championat och därtill 2 BIR. Men nu har jag fått blodad tand, inte bara för att det har gått bra, utan för att det är så trevligt att träffa alla våra fantastiska valpköpare igen. Vi har så trevligt! Blir nog att kolla upp lite fler utställningar i år. 

13. jun, 2022

RLDN HtM 1 CHIPSMAKERS NÄR MAMMA VAR LITEN med matte Monica tävlade NW 1 i Skultuna i helgen, 75p! GRATTIS!

13. jun, 2022

Sociala tjänstehunden RLDN CHIPSMAKERS QUINN THE ESKIMO kämpar på med agilityn, fantastisk matte Karin ger inte upp! I helgen blev det en 7:e plats av 15 startande! GRATTIS!