40-årsjubleum

Nästa år firar kennel Chipsmakers 40 år! Vi kommer att ha olika evenemang för Er kära valpköpare! Håll ögonen öppna! Hoppas ni vill fira med oss!

PRESS STOP

16. Nov, 2015

Kartläggning av hälsa.

Jag håller på att sammanställa hälsan hos Chipsmakers alla valpar födda under åren. Resultat såsom HD-röntgen och ögonlysningsresultat har jag full koll på. Jag tror jag har koll på de flesta, men har du en hund från mig som avlidit eller måst avlivas före 10 års ålder, skriv eller ring till mig och berätta! Mig veterligen har ingen Chipsmakershund lidit av allergier, stämmer det? Jag vill veta allt!

16. Nov, 2015

Planerade evenemang 2016

Nästa år planerar vi dels en träff i Morskoga mellan Lindesberg och Riddarhyttan. Det blir exteriörbeskrivning, fårvallning, möjlighet att testa på agility, rallylydnad m.m Övernattningsmöjligheter kommer finnas, dels på camping dels några övernattningsrum. Har du en valp från Chipsmakers L-kull så kan du anmäla till mig om ni kommer.
Vi kommer också anordna BPH i Nykvarn under våren. Anmäl intresse till mig!

12. Okt, 2015

Västgötaspetsträff i Morskoga

Den 31 oktober kommer vi tillsammans med några andra västgötspetsuppfödare anordna en träff med exteriörbeskrivning, prova på rallylydnad, agility, vallning av får om intresse finns. ALLA ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

19 september 2015

Chipsmakersträff

BPH anordnas på Nykvarns Hundhall för oss med västgötaspets. Pris: 750:- Vill du var med kontakta mig för vidare info! Välkommen!

Oj, redan fullbokat! De tar max 10 hundar per dag. Kan skriva upp ett par reserver om intresse finns!