SENASTE NYTT

17. jul, 2021

Karin och Chipsmakers Quinn The Eskimo tävlade rallylydnad i Åsele idag! Två kvalificerande resultat och uppflyttning till Fortsättningsklass. Bra jobbat! Grattis!

17. jul, 2021

Idag deltog Mia och SeV-19 SeJV-19 Chipsmakers Skomakar Anton på SKK:s utställning i Västerås, resultat 1ökl 2ökk Ck 4 bhkl R-Cert. Inte illa! Grattis!

15. jul, 2021

Humlan hade roligt på BPH planen! Gjorde det ihop med husse, men det gick bra det också! 🙂 Samma med Humlan, höfter och ögon kvar att kolla, sen kanske det blir en kull valpar.

15. jul, 2021

Änny tyckte det var fantastiskt roligt med BPH! Genomförde med glatt sinne och inlevelse! Precis så tänkte jag mig en valp efter Viktor och Ivi. Glad att vi gjorde den parningen och att vi fick en tikvalp. Nu är det bara resten kvar, ögon och höfter. Sen också vallanlagsprov när tillfälle ges. 

12. jul, 2021

BPH

I helgen genomförde 15 Chipsmakare BPH i Nykvarn, 3 hundar bröt av olika anledningar. Två var väldigt låga redan när de kom  p.g.a bl.a skendräktighet, den tryckande värmen gjorde inte saken bättre. En fick spunk när popup gubben dök upp, tonårshormonerna tog över! 🙂 Bara att bryta ihop och komma igen, precis som vi människor kan även de små grå ha bättre och sämre dagar. ❤ En Grålötenhund och en Feuervalehund genomförde sina BPH.