2. maj, 2018

Valpar och valpköpare

Det har börjat dra ihop sig för att säga adjö till de stora valparna och för hussar och mattar till de små att komma och se ut sin lilla juvel.
Fantastiska människor träffar man på! Känns så bra att låta de små grå flytta till hem där hundarna får vara hundar och ett stort och gediget utrymme för den nya familjemedlemmen finns.
Hittills har Disa flyttat till Härnösand, fick en schäfer- och en västgötaspetskompis. De har nu fullt upp att freda sig från den lilla tuffa bruden i lyxförpackning. Ture har flyttat till Österbybruk, kommer bli en gårdshund och efterträder en rad av västgötaspetsar som levt långa och verksamma liv, den senaste från Högalids kennel. Tage och Trubbel väntar på att deras mattar ska få till tiden för att ta emot dem i sina liv. Torsten är ännu otingad, men är lika glad för det! :-)
I den lilla kullen ska Umpa Lumpa efterträda en Vargaviddernatik på en gård i Västmanland, Uptown Girl ska efterträda en Märgelbackenhane och bo på en av Mälaröarna, lilla Uppblåsbara Barbara är otingad. Bland hanarna så ska Under Blå Gul Fana flytta hem till farsan Chilli i Enköping, Uti Vår Hage ska flytta till Helsingborg, Underbart Är Kort och Under Alla Broar är otingade.
Får så fin feedback från mina valpköpare, så jag blir alldeles rörd.