16. nov, 2015

Valparna växer

Fantastiskt vad många det är som läser min blogg! Kul!

Valparna växer och frodas! De springer runt och gör bus redan. De har fått sina namn också

svansad pojke - Chipsmakers Nu Du   ska kallas Lasso och bo i Örkelljungatrakten

stubbad pojke - Chipsmakers Nummer Ett  ska kallas Svante och bo i Enhörna

stubbad hane - Chipsmakers Noaks Ark  ska kallas Ivar och bo i Morgongåva

stubbad tik - Chipsmakers Naturbarn ska bo i Uddevallatrakten och efterträda Chipsmakers Queen of Ida som kovallare och gårdsväktare.

de svansade tikarna är inte uppdelade mellan oss ännu men

Chipsmakers Nitar och Läder ska bo hos mig och kallas Nita

Chipsmakers Nelly ska bo i Hargshamnstrakten

Chipsmakers När Mamma Var Liten ska flytta till Monica och Chipsmakers Idas Sommarvisa och kallas Emma. Emma hette först När Vi Två Blir En, men när det blev bestämt att hon skulle flytta till Monica spånade vi reda på en Astrid Lindgrensvisa. Monica har nu två flickor med namn från Emil i Lönneberga.

Ja, det är ett bestyr det där med namn! Cool

Alla mina valpköpare är så fina och goa! Mer efterlängtade valpar får man leta efter!

Som vanligt i november så är det stampat jordgolv som gäller här i Täckhammar. Det frestar på att bo på en vändteg. Hoppas det snarast blir kallt och snö som sen ligger kvar till april-maj.

Husrenoveringen framskrider sakta men säkert. Ett sovrum och badrummet är nu färdiga. Ett rent nöje att städa när det blir så fint! Snart är fönstret i andra sovrummet klart, sen ska det inredas. Det är så roligt att piffa och greja.

På hundaktivitetssidan är det tämligen lugnt. Stora Stockholm nästa! Har i min galenskap anmält 6 hundar! Hur ska det gå? Paul kommer att få avelsgrupp, blir spännande!

Tänker och skissar på framtida valpar. Inte lätt! Tror att jag har koll på de två nästa kullarna, ska bli spännande. Båda hanarna är förstagångspappor. Hoppas det går i lås! När jag sitter och letar hanar så inser jag mer och mer vilket otroligt bra redskap MK-listan är. Synd bara att den inte uppdateras, det finns flera intressanta hanar som har kommit fram men finns inte på listan. Min förhoppning är att det ska gå att få listan uppdaterad varje halvår, det vore kanonbra. Ska nog ta och kolla om jag kan få det gjort och vad det skulle kosta.

Planer för nästa år vad gäller aktiviteter fattas inte! Naturligtvis kommer jag åka på en hel del utställningar. Ska försöka få till några anlagsprov i viltspår. Ska fixa en BPH-dag i Nykvarn. Ska planera för en hejdundrande trevlig träff i Morskoga tillsammans med trevliga uppfödarkollegor och valpköpare. Hoppas orken och hälsan håller i.